miercuri, 24 septembrie 2014

Dieta cu Herbalife

Despre Herbalife


STIINTA
Ştiinţa şi cercetarea în nutriţie stau la baza fiecărui produs Herbalife.
Procesul nostru pentru dezvoltarea produselor este condus de experţi de renume în domeniile nutriţiei şi sănătăţii, pentru a vă putea oferi cele mai bune produse existente.

PRODUSUL
Produsele de înaltă calitate, eficiente şi sigure, ne-au ajutat să devenim alegerea numărul 1 în lume pentru toţi ci care se gândesc la produse înlocuitoare de masă.

Începând cu sursa ingredientelor şi terminând cu livrarea produsului final la domiciliul dumneavoastră, noi acceptăm doar ce este mai bun.

SPONSORIZAREA
Suntem mândri să fim sponsorii principali în nutriţie ai unor atleţi şi echipe de top din lumea întreagă, inclusiv ai superstarului în fotbal, Cristiano Ronaldo.

Peste 100 de atleţi sponsorizaţi din întreaga lume folosesc produsele noastre pentru a fi în formă maximă.

COMUNITATEA
Credem în faptul că toată lumea are dreptul la o nutriţie sănătoasă.
Prin programul nostru Herbalife Family Foundation (HFF) şi prin parteneriatul cu Alianţa Globală pentru îmbunătăţirea Nutriţiei (GAIN), facem eforturi pentru a schimba viaţa oamenilor din întreaga lume.


Marturii despre dieta cu Herbalife


„Consum produsele Herbalife de aproape 3 ani, am apelat la acestea împreună cu întreaga familie fiindcă aveam un surplus de greutate. Am avut probleme cu greutatea de mic, însă am început să fac sport şi să cresc, astfel încât, chiar dacă nu aveam grijă de alimentaţie, mă menţineam la o greutate oarecum normală.

în momentul în care m-am lăsat de sport, am început să mănânc şi mai prost, mâneam seara, mâneam fast food, multe dulciuri şi sucuri acidulate şi neacidulate. Mă îngrăşasem enorm şi am început să ţin regimuri, diete, să iau pastile de slăbit. Rezultatul final al acestor metode a fost că am slăbit din masa musculară de fiecare dată şi am depus doar grăsime, astfel încât oboseam imediat dacă urcam două etaje. Fumam, nu puteam să mă leg la şireturi, purtam mărimea XXL la haine şi tot nu îmi veneau bine, eram deprimat, nefericit şi incapabil să mă iubesc sau să mă accept. La 21 de ani aveam 117kg.

Datorită mamei mele, am cunoscut produsele Herbalife, am început programul de nutriţie, mi-am schimbat obiceiurile alimentare şi stilul de viaţă. în primele luni am slăbit 15 kg, m-am reapucat de sport, iar în total am slăbit 32 de kg. De la XXL am ajuns la mărimea S-slim fit, mi-am reconstruit masa musculară şi bucuria cea mai mare este că acum sunt 2 ani de când mă menţin în forma asta.

Sunt liber, fericit, iubesc şi sunt iubit! Mulţumesc îndrumătorilor mei şi mulţumesc Herbalife pentru şansa pe care mi-a oferit-o, de a avea o viaţă extraordinară de acum înainte! Dacă eu am putut, oricine poate!”
- Alex Ghica, 24 de ani

...

„M-am luptat cu surplusul de kg ani la rând şi, deşi am încercat multe diete şi am făcut sport, nu am reuşit să slăbesc. Afacerea pe care o aveam îmi solicita tot timpul, aşa că eram nevoit să mănânc pe fugă şi nu făceam nici pe departe cele mai inspirate alegeri.

Stresul, nutriţia proastă şi surplusul mare de greutate au început să afecteze serios starea mea de sănătate.
Întâlnirea cu consultantul Herbalife a însemnat începutul unor schimbări importante în stilul meu de viaţă şi de alimentaţie. Soluţiile Herbalife pentru controlul greutăţii şi gustările sănătoase îmi permit să am o alternativă sănătoasă pentru orice moment al zilei. În consecinţă, am reuşit să scap de 45 de kg, să învăţ să mă alimentez echilibrat, sunt energic şi sănătos.
Mă simt excelent! Mulţumesc Herbalife.”
- Bada losif, 37 de ani, Antreprenor, Timişoara


Daca vreti sa incercati dieta cu Herbalife, puteti comanda produse Herbalife de pe Wellness

Pentru detalii mai multe despre Herbalife, vizitati site-ul:  http://www.herbalife.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu